Salon Rosted – Din frisørsalon i København

Velkommen til Salon Rosted i København – vores nyeste skud på stammen

På adressen Rolighedsvej 10, på Frederiksberg, København kan vi nu invitere jer indenfor i vores dugfriske salon, som er det nyeste medlem af familien, og vi kunne ikke have ønsket os en mere central placering. Med udsigt til de smukke, gamle bygninger og byens pulserende liv, der drøner forbi på den anden side af vinduerne, kan du roligt slå dig ned i stolen og nyde en stund af ren forkælelse.

Samme høje kvalitet som altid

Det, som virkelig gennemtrænger vores koncept, er kvalitet, og ligesom det er tilfældet i vores andre saloner, kan du selvfølgelig forvente den samme høje standard i København. Vores frisører er både dedikerede og dygtige, og vi holder os konstant opdaterede på nye teknikker og behandlingsformer, ligesom at vi jævnligt tager på kurser i ind- og udland. Når vores kunder går ud af døren, sørger vi for, at de har fået den bedste behandling, de overhovedet kan få. Derfor er vi også meget bevidste om, hvilke produkter vi bruger: Naturlige og sunde hårprodukter (vores egen serie Rosted 0%) samt hårfarver uden ammoniak og pPD.

Balayage i København

Ligesom alt andet, så kommer og går de fleste trends. Alligevel ser det ud til, at farveteknikkerne ombre og balayage er kommet for at blive. Hos Salon Rosted tilbyder vi både ombre og balayage i København. Begge behandlinger udarbejdes via en frihåndsteknik, hvor farven bliver påført i tætte sketioner i håret. Balayage er ikke systematisk placeret, da behandlingen afhænger af frisørens teknik og kreativitet.

Er du interesseret i at få lavet balayage i København? Der er åbent for booking i salonen, og vi kan ikke vente med at byde dig indenfor!

Salon Rosted

Rolighedsvej 10
2000 Frederiksberg

Tlf.: 91 17 52 52

Åbningstider:

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9:00 – 17:30
Onsdag : 9:30 – 17:30
Torsdag : 9:30 – 17:30
Fredag : 9:00 – 18:00
Lørdag : 8.30 – 14:00
Søndag : Lukket