Salon Rosted – Din frisørsalon i Frederiksværk

Velkommen til Salon Rosted og vores frisør i Frederiksværk

Salon Rosted er en dygtig og kreativ frisør i Frederiksværk. Vores frisør i Frederiksværk er beliggende centralt på det hyggelige og livlige Nørregade 19. Hos Salon Rosted er vores fornemmeste opgave at skabe glade og tilfredse kunder og tilbyde byens bedste og mest professionelle behandling.

 

Resultater der fremhæver din personlighed

Hos Salon Rosted frisør i Frederiksværk er vi specialister i at skabe resultater, der fremhæver din personlighed. Vores frisører er eksperter i farve- og stribeteknik, og vi kan derfor tilbyde dig en dybdegående farvekonsultation, som kan skabe et resultat, der fremhæver dine bedste sider. Vi er dog mindst lige så gode til klip, og vi har øje for detaljen uanset hårtype og længde. Har du 10 minutter, vil vi anbefale dig at komme forbi vores frisør i Frederiksværk og få en snak med vores dygtige frisører.

Du kan også med fordel besøge en af vores andre saloner i Hillerød, Frederikssund eller Frederiksberg.

Gode priser til alle aldre

Som frisør i Frederiksværk betjener Salon Rosted alle slags kunder – kvinder, mænd, ældre, unge og børn. Prismæssigt placerer vi os generelt i den lavere ende blandt high-end frisører i Nordsjælland. Det gør vi meget bevidst, for at alle kan nyde godt af vores dygtige frisører, vores håndværk og kreativitet. Alle klip, farver og permanent er inkl. vask.

Kom forbi og se vores udvalg af hårprodukter i vores frisør i Frederiksværk. Vi forhandler kun de bedste mærker og anvender udelukkende produkter med naturlige og næringsholdige komponenter.

For at gøre det lettere for dig tilbyder vi online tidsbestilling hos vores frisør i Frederiksværk. Bestil tid hos vores frisør i Frederiksværk via book-punktet nedenfor.

Vi glæder os til at se dig hos Salon Rosted – Din frisør i Frederiksværk.

Salon Rosted

Nørregade 19
3300 Frederiksværk

Tlf.: 47 76 52 52

Åbningstider:

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9:00 – 17:30
Onsdag : 9:00 – 17:30
Torsdag : 9:00 – 17:30
Fredag : 9:00 – 17:30
Lørdag : 9:00 – 13:30
Søndag : Lukket