SALON ROSTED – DIN FRISØRSALON I FREDERIKSSUND

VELKOMMEN TIL SALON ROSTED OG VORES FRISØR I FREDERIKSSUND

Dit hår er ikke bare hår – det er en måde at udtrykke personlighed og identitet, og dét er vi klar over.

Leder du efter en frisør i Frederikssund, kan frisør Rosted byde dig velkommen i lyse og rummelige lokaler. Her skaber de dygtige medarbejdere hyggelige omgivelser, så du kan føle dig godt tilpas under din klipning.

Vores frisører

Når du leder efter en frisør i Frederikssund, skal du ikke bare vælge for at vælge. Vi er hos frisør Rosted utrolig stolte af at kunne sige, at vi har nogle af Danmarks bedste frisører ansat. Hver eneste Rosted frisør i Frederikssund har en 4-årig frisøruddannelse, der sikrer dig den mest professionelle og kvalitetsbevidste behandling af dit hår og redskaberne i salonen.

Ud over den 4-årige uddannelse sørger vi for, at vores frisører kommer på kurser og altid er opdateret på den nyeste mode. Videre læring kan finde sted i ind- og udland, så vi er sikre på, vi kan være på forkant med de nyeste teknikker inden for klipning og de seneste trends.

Det er ikke enhver frisør i Frederikssund, der kan prale af så dygtige medarbejderes som os. Vi glæder os til at få dig ind i salonen og vise, hvad vores frisører er i stand til.

Det kan vi hjælpe med

Kvalitet koster, men det behøver ikke tømme din bankkonto. Vi bestræber os på at kunne give den højest mulige kvalitet til den bedst mulige pris, naturligvis med en sammenhæng mellem de to.

Hos salon Rosted tager vi os kærligt af dit hår. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børneklip
  • Helfarvning og striber
  • Ombre
  • Babylights
  • Balayage

og meget mere. Vi er opdateret på trends og teknikker indenfor alle områder, og hvad end det er balayage eller highlights, kan vi med garanti løfte opgaven.

Vi er også utrolig stolte af, at vi har frisører, der officielt er teknikere for Echosline i Danmark: Echosline repræsenterer det bedste af det bedste, når det kommer til professionel hårpleje. Her bruges kun de bedste ingredienser, så håret kan få pleje af højeste kvalitet.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med dit specifikke ønske eller behov, er du mere end velkommen til at ringe ind eller besøge os i løbet af vores åbningstider – bemærk venligst at vi holder lukket søndag og mandag.

Central beliggenhed

Frisør Rosted i Frederikssund ligger belejligt og centralt i Sillebroen, der er byens populære center. I de flotte lokaler bliver der taget godt hånd om dit hår, mens du kan se ud på de shoppende mennesker i centeret.

Uanset om du har brug for en hurtig klipning eller en behandling, der tager flere sessioner, så håber vi, du vil vælge os som din frisør i Frederikssund. Kig gerne ind forbi, hvis du har spørgsmål, eller ring til os i løbet af vores åbningstider på 45 76 52 52.

Salon Rosted

Nygade 1
3600 Frederikssund

Tlf.: 45 76 52 52

Åbningstider:

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9:00 – 17:30
Onsdag : 09:00 – 17:30
Torsdag : 9:00 – 18:00
Fredag : 9:00 – 17:30
Lørdag : 9:00 – 13:30
Søndag : Lukket