Salon Rosted – Din frisørsalon i Frederikssund

Velkommen til Salon Rosted og vores frisør i Frederikssund

I hjertet af Frederikssund finder du Salon Rosted. Rosted frisør i Frederikssund ligger centralt placeret i byens populære Shopping Center, Sillebroen.

Hos Salon Rosted frisør i Frederikssund er der lagt vægt på lyse, rummelige og hyggelige omgivelser, hvor du kan føle dig hjemme. Her kan du få en klipning eller farvning af en af vores dygtige frisører – alt imens du nyder udsigten til de mange shoppende i Frederikssund’s Shoppingcenter.

Du finder også vores saloner i Hillerød, Frederiksværk og Frederiksberg.

Kun de bedste frisører hos vores frisør i Frederikssund

Det er almindelig kendt at kvalitet koster, men det koster ikke nødvendigvis en formue.

Hos Salon Rosted frisør i Frederikssund har vi fordelagtige priser og en masse glade kunder – særligt fordi, at vi har nogle af landets dygtigste frisører. Vores frisører i salonen i Frederikssund har alle den 4-årige uddannelse for at sikre dig den bedste og mest professionelle behandling af dit hår. Vi kan fx boltre os af, at vi har frisører, som er officielle teknikere for Echos i Danmark. Dertil holder vi os konstant opdaterede og tager jævnligt på kurser i både ind- og udland for at være med på de nyeste klippeteknikker og de seneste trends.

Ønsker du klip, farve, permanent eller måske en flot opsætning, kan du booke en tid online, så du undgår eventuel telefonisk ventetid. Du er også mere end velkommen til at ringe ind eller komme forbi vores frisør i Frederikssund indenfor vores åbningstider.

Vi glæder os til at se dig hos Salon Rosted – Din frisør i Frederikssund.

Salon Rosted

Nygade 1
3600 Frederikssund

Tlf.: 45 76 52 52

Åbningstider:

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9:00 – 17:30
Onsdag : 09:00 – 17:30
Torsdag : 9:00 – 18:00
Fredag : 9:00 – 17:30
Lørdag : 9:00 – 13:30
Søndag : Lukket