SALON ROSTED – DIN FRISØRSALON I HILLERØD

VELKOMMEN TIL SALON ROSTED – VORES FRISØR I HILLERØD

Hos Rosted frisør i Hillerød på Helsingørsgade kan vi tilbyde vores kunder en helt speciel oplevelse i nogle dejlige rammer. I vores salon er der en hyggelig atmosfære, hvor du, mens du bliver klippet, både kan læse i en af vores mange blade og magasiner og få dig en sludder med vores søde frisører. Du kan du nyde en god kop kaffe eller kakao og mærke den dejlige, afslappende stemning og den skønne udsigt til den flotte Slotssø – alt imens får du en klipning og en ny frisure.

Hos vores frisør i Hillerød er vi kreative, modebevidste og har også forståelse for det klassiske look. Det er vigtigt for os at have dig i fokus og lytte til dine ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i din hårtype og ansigtsform, når vi sammen med dig skal finde ud af, hvilken frisure du skal have. Salon Rosted sigter efter at være den bedste frisør i Hillerød, og derfor har vi altid gjort en dyd ud at levere det bedste produkt, hvilket gælder i alle facetterne af vores services. Uanset hvilken hårtype og ønsker du har, vil vores dygtige frisører være i stand til at vurdere og fortælle dig hvilke muligheder, der er for at opfylde dine ønsker.

Du finder også Salon Rosted i FrederiksværkFrederikssund og København.

VI ER SPECIALISTER I FARVER OG STRIBER

Hos vores frisør i Hillerød på Helsingørsgade har vi et team af dygtige frisører, som bl.a. er specialister i farve- og stribeteknikker. Du kan derfor være sikker på, at striberne bliver lagt helt tæt ved hovedbunden, så der ikke er nogen udgroning. Netop på farve og striber skiller vi os ud fra mange andre frisørsaloner. Men vi er dog mindst lige så dygtige til klip, hvor vi altid har øje for detaljen.

Som den bedste salon i Hillerød formår vi altid at fremhæve de bedste sider af dit udseende. Det er vigtigt for os, at vi tager udgangspunkt i hårets tilstand, ansigtets hudfarve og selvfølgelig dine egne ønsker, når vi forslår dig, hvordan dit hår kan blive klippet og farvet.

Salon Rosted holder tit balayage-kurser for andre frisører, da vi er stolte af vores håndværk og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi sætter en ære i at kunne undervise andre frisører, idet vi selv brænder for balayage. Balayage-kurserne er kun et udsnit af de mange kurser, vi holder for andre frisører. Vi går meget op i vores fag og tager ligeledes en del elever, så vi kan lære dem grundigt op i den svære farveteknik, som selvfølgelig bliver grundigt oplært, før de må lave det på kunder.

Balayage er blevet noget af det hotteste og ser super flot ud, hvis det bliver lavet det rigtigt. Du får et smuk og naturlig farve spil i håret med denne franske frihåndsteknik, som langt fra alle frisører kan udføre. Balayage kommer fra fransk og det betyder Fejning, hvilket beskriver, hvordan farven bliver påført håret. Nogle af vores frisører, som mestrer denne farveteknik, tager årligt til Italien og bliver opdateret i de nyeste trends og teknikker.

GLADE KUNDER HOS SALON ROSTED I HILLERØD

Vi har masser af glade og tilfredse kunder, som både benytter os i vores behagelige salon eller kommer forbi og køber vores lækre hårprodukter, der alle indeholder gode og naturlige ingredienser. Vi sætter en dyd i KUN at bruge de bedste produkter på markedet.

Alle er velkomne til at kigge forbi vores frisør i Hillerød for at få inspiration til en ny frisure og se vores udvalg af hårprodukter og accessories. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvordan din næste frisure skal være.
Du kan allerede i dag bestille tid til vores salon her på vores hjemmeside. Du kan få et overblik over de ledige tider og booke netop den tid, der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Rosted – Din frisør i Hillerød på Helsingørsgade.

Salon Rosted

Helsingørsgade 7
3400 Hillerød

Tlf.: 48 76 52 52

Åbningstider:

Mandag : Lukket
Tirsdag : 9:00 – 17:30
Onsdag : 9:00 – 17:30
Torsdag : 9:00 – 17:30
Fredag : 9:00 – 18:00
Lørdag : 8:00 – 13:30
Søndag : Lukket