BALAYAGE

Balayage er en meget unik og kreativ farvebehandling, som er gået hen og blevet tidens helt store hårtrends. Balayage hår giver et fantastisk farvespil i håret. Balayage bygger på en frihåndsteknik, der giver et mere blødt og naturligt look, end ved almindelig hårfarvning. Teknikkerne ved balayage og ombre virker umiddelbart meget ens, men der er alligevel en forskel.

BALAYAGE

Balayage hår skaber et helt unik farvespil, som blender naturligt ind med hårets egen grundfarve, som naturlige striber. Balayage opnås ved at male lyse striber direkte på håret, hvilket får det til at ligne, at solen har bleget det naturligt. En anden fordel ved balayage er, at hårbehandlingen ikke kræver den store vedligeholdelse, eftersom håret gerne gro nogle centimeter, uden det ødelægger frisuren.

Balayage hår kommer i mange forskellige varianter. Det er muligt at farve hovedbunden mørk, som efterfølgende ender ud i helt lyse spidser, eller give hovedbunden en karamelfarve, som løber ud i lyse hårspidser. Det er blandt andet nogle af grundende til, at balayage er blevet så populært.

BLIV INSPIRERET TIL DIT BALAYAGE HÅR

Går du og drømmer om et nyt hårlook? Så er balayage en rigtig god mulighed til at give dit hår nyt liv. Inden du sætter dig i frisørstolen og begiver dig i gang med balayage behandlingen, kan det være en god idé at lave noget research på behandlingen. Det er nemlig vigtigt, at afstemme forventninger både med sig selv og med frisøren, eftersom der eksistere så uendelig mange variationer af balayage hår, og det derfor kun er fantasien, som sætter grænser.

For at gøre det nemmere for frisøren at efterkomme dine forventinger til balayage behandlingen anbefales det, at du finder et billede eller flere, som er i stil med, den balayage variant, du ønsker.

SPECIALISTER I BALAYAGE

Hos Salon Rosted har vi valgt at specialisere os i balayage, som er en meget unik og kreativ farvebehandling, der har indtaget den danske hårtrend med storm. Salonens allerdygtigste frisører har b.la. været på kursus i Italien for at lære og udvikle deres farveteknikker.

Derudover underviser salonen også andre frisører i teknikkerne bag balayage. Dette har ført til afholdelse af farvekurser rundt omkring i hele landet. Som følge af salonens speciale i balayage hår, oplever Salon Rosted mange kunder fra hele Sjælland, samt København og hovedstadsområdet.

SE VORES PRISER