Babylights

Trænger din hårfarve til at blive frisket lidt op og samtidig få et naturligt og lækkert farvespil? Hos Salon Rosted kan du få lavet super flotte babylights som blender naturligt og smukt ind i hårets egen farve. Babylights er en af tidens helt store trends indenfor hårfarvning, og er en farveteknik som består af helt små, fine og raffinerede highlights, som ligges meget tæt i håret for at give det et blødt, sofistikeret og naturligt look.

Længere behandlingstid end ved almindelige highlights

Behandlingstiden for at få lavet babylights er mere tidskrævende for vores frisører at lave, end ved normale highlights, da frisøren skal bruge ekstra tid på at inddele håret i bittesmå sektioner, hvorefter farven påføres i en langsom og præciseret hastighed. Derfor er prisen for at få lavet babylights også højere end ved normale highlights.

Specialister i babylights

Hos Salon Rosted har vi valgt at specialisere os i kreative og unikke farvebehandlinger, herunder babylights.

Vores dygtige frisører sørger altid for at farvningen bliver lagt helt tæt ind til hovedbunden, således at du altid får et flot og lækkert resultat, der giver et blødt og naturligt look, der går godt i spænd med din egen naturlige hårfarve.

Vi ser mange kunder fra hele Sjælland, samt fra København og hovedstadsområdet, i vores saloner, da der er meget stor efterspørgsel på vores flotte og unikke farvebehandlinger.

babylights