BABYLIGHTS

Med babylights kan du opfriske din hårfarve og samtidig få et naturligt og lækkert farvespil. Hos Salon Rosted kan du få lavet super flotte babylights, som blender naturligt og smukt ind i hårets egen farve.

Babylights hår er en af tidens helt store trends indenfor hårfarvning og er en farveteknik, som består af helt små, fine og raffinerede highlights, som ligges meget tæt i håret for at give det et blødt, sofistikeret og naturligt look.

BABYLIGHTS HÅR KRÆVER LÆNGERE BEHANDLINGSTID

Behandlingstiden for at få lavet babylight hår er mere tidskrævende for vores frisører at lave, end ved normale highlights. Frisøren skal bruge ekstra tid på at inddele håret i bittesmå sektioner, hvorefter farven påføres i en langsom og præciseret hastighed.

Derfor er prisen for at få lavet babylight hår også højere end ved normale highlights.

SPECIALISTER I BABYLIGHTS

Hos Salon Rosted har vi valgt at specialisere os i kreative og unikke farvebehandlinger, herunder babylights.

Vores dygtige frisører sørger altid for, at farvningen bliver lagt helt tæt ind til hovedbunden, så du altid får et flot og lækkert resultat, der giver et blødt og naturligt look og går godt i spænd med din egen naturlige hårfarve.

Vi ser mange kunder fra hele Sjælland, samt fra København og hovedstadsområdet, i vores saloner, da der er meget stor efterspørgsel på vores flotte og unikke farvebehandlinger.

SE VORES PRISER