DAMEKLIP

Ønsker du at friske din nuværende frisure op, eller skal der ske noget helt nyt og spændene? Hos Salon Rosted er det vigtigt for os, altid at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi har et stærkt hold af superdygtige frisører, der altid tilgodeser kundens ønsker og behov. Vi er specialiserede i dameklip, og du kan være sikker på, at du og vores dygtige frisører til enhver tid, i samarbejde, vil finde frem til den frisure, der passer bedst til lige netop dig.

Samtidig hjælper og vejleder vores dygtige damefrisører dig, så du får lige præcis den klipning, som du går og drømmer om, uanset om du har kort eller langt hår.

Det er vigtigt for os altid at holde os opdateret omkring, hvilke trends der findes inden for damekli,p og hvis du ønsker det, tilbyder vi også altid at give dit hår en let styling efter klipning.

BELIGGENDE I NORDSJÆLLAND

Du finder Salon Rosted centralt beliggende i Nordsjælland. Du finder vores 3 saloner i byerne Hillerød, Frederiksværk, Frederikssund og København.

Hos Salon Rosted møder du altid et hold af superdygtige og professionelle frisører, der altid sætter kunden først og hvis fineste opgave er at give dig lige præcis den frisure og det look der passer bedst til dig.

Vores frisører bruger desuden altid gode, lækre og professionelle produkter fra Echosline og Seliar, så du altid forlader salonerne med et smukt og velplejet hår

INDENFOR VORES DAMEKLIP TILBYDER VI:

  • Dameklip til kort, mellemlangt, langt og ekstra langt hår
  • Vask, føn og styling
  • Opsætninger til enhver lejlighed

SE VORES PRISER