OMBRE

Én af nutidens helt store hårtrends er ombre, som er en meget unik og kreativ farvebehandling, som er tæt relateret til balayage. Ombre hår har til formål at skabe et fantastisk farvespil i håret. Ombre skiller sig ud fra andre farvebehandlinger ved at bygge på en frihåndsteknik, der efterlader håret med et naturligt og fyldigt look.

HVAD ER OMBRE?

I samme stil som balayage, skabes ombre hår med en skarpere fade. Ombre er fransk og betyder “skygge”. Hårbehandlingen består af én enkelt farve i bund og mellemlængder, som derefter falmer ud i en anden farve i hårlængderne. Konsekventligt leder ombre til at skabe naturlige skygger i håret, hvilket bidrager til lækre og bløde lokker.

Ombre passer til de fleste hårlængder, hvorfor selv mellemlangt hår kan få en ombre til at se fantastisk ud. Trods hårlængden, efterlader frihåndsteknikken en dramatisk effekt, der uden tvivl skaber en stor forandring.

FORDELE VED OMBRE HÅR

Til forskel fra et fuldt farvet hår, tillader ombre at nøjes med at farve halvdelen af håret. Dette er godt for dig, der har en sart hovedbund, da du lader den øverste del af håret stå uberørt, hvilket undlader ikke-så-hensigtsmæssige kemikalier at have kontakt til din hud.

Ombre hår kan lade sig gøre i alt slags hår. Uanset, om du har krøllet, glat, langt eller kort, så kan du få lavet ombre hår, der giver håret mere volumen. Eftersom ombre kun består af hårfarvning i halvdelen af håret, kræver stilen meget lidt vedligeholdelse. Såldes fremstår udgroninger ikke lige så tydeligt.

FARVEMULIGHEDER MED OMBRE

Som udgangspunkt er ombre lettest at se hos brunetter eller mørkhårede, da farven altid vil gå fra lys til mørk. Dog betyder dette ikke, at der udelukkende er tale om lysere toner, som arbejdes nedefter med udgangspunkt i grundfarven i håret. Med ombre er der tale om en palette af farvemuligheder. Ombre hår tillader alt fra sorte hårrødder, som fordeler sig i mørkerøde og ender ud i lyserød i spidserne. Mulighederne er uendelig med ombre, så det er bare at sætte kreativiteten i gang.

SPECIALISTER I OMBRE HÅR

Hos Salon Rosted har vi valgt at specialisere os i ombre, som er en unik, trendy og kreativ farvebehandlinger. Nogle af vores allerdygtigste frisører har b.la. været på kursus i Italien for at lære om disse nye og kreative farveteknikker, der udgør ombre hår.

Salon Rosted underviser også andre frisører fra andre geografiske områder i teknikkerne, der udgør ombre, og har afholdt farvekurser rundt i hele landet. Netop pga. Salon Rosteds speciale i ombres unikke teknik, møder Salon Rosted mange kunder fra hele Sjælland, og ser også mange kunder fra København og hovedstadsområdet, som vælger at besøge en af salonens tre saloner i Nordsjælland, for at få det flotteste ombre hår.

SE VORES PRISER