HELFARVNING & STRIBER

Hos Salon Rosted kan du altid få lavet en lækker farvebehandling, der frisker dit hår op. Vores dygtige og professionelle frisører står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige hårfarve, der passer bedst til dig, uanset om du ønsker en flot naturlig farvning eller en vild og vovet farvning.

Vi vejleder dig også om valget og overvejelserne omkring lyse og mørke nuancer, samt varme og kolde toner, så din nye hårfarve kommer til at komplementere dig og din hudtone på bedste vis.

Hvis du ikke ønsker en helfarvning, kan du også nøjes med at få lavet nogle lækre striber/highlights, for at give håret et flot farvespil.

Vi tilbyder striber i kort, mellemlangt, langt og ekstra langt hår og ligger altid striberne helt tæt på hovedbunden, så du er sikret det flotteste og bedste resultat.

GODE OG PLEJENDE FARVER

Hos Salon Rosted bruger vi kun de bedste produkter. Vi anvender derfor hårfarver fra Echosline og Seliar i vores farvebehandlinger, da de er plejende og gode for håret.

Echos Color er professionelle farver, der er beriget med naturlige stoffer som c-vitamin, kokosolie og bivoks. Echos farver bygger desuden på en innovativ formel, som er udviklet til at opnå exceptionelle farveresultater.

Seliar Synergy Color er professionelle farver, som er beriget med en naturlig synergi af keratin, arganolie, hørfrøolie og silkeproteiner, der giver håret en intens og holdbar farve. Samtidig er Seliarfarverne fri for ammoniak, pPD og nikkel.

Hos os er du altid sikker på at få en hårfarvning af højeste kvalitet og med hårets sundhed for øje.

SE VORES PRISER