FRISØRSALON I FREDERIKSSUND.

Du kan bestille tid i vores salon ved at ringe til den ønskede salon herunder eller booke en tid Online.

Vi står selvfølgelig også klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Hvis der er reklamation på håret, bedes du rette henvendelse indenfor 7 dage

SALON ROSTED – DIN FRISØRSALON I FREDERIKSSUND

SALON ROSTED – DIN FRISØRSALON I FREDERIKSSUND

Nygade 1
3600 Frederikssund

Tlf.: 45 76 52 52

TEAMET HOS SALON ROSTED

Vores dygtige team af frisører i vores frisørsalon i Frederikssund, holder os opdateret og tager jævnligt på kurser i ind- og udland for at være med på de nyeste teknikker og de seneste trends.

SALON ROSTEDS HISTORIE

Frisørsalonen Salon Rosted åbnede dørene for første gang i marts 2009 i Frederiksværk. December 2014 kunne salonen kalde sig en kæde, da frisørsalon nummer 2 åbnede i Slotsgade i Hillerød og hurtigt efter blev det til frisørsalon nummer 3 i Sillebroen i Frederikssund. I dag ligger salonen i Hillerød på Helsingørsgade.

Frisørsalonkæden har i dag 11 medarbejdere i Frederikssund, – foruden vores frisører,  har vi nogle dygtige og ihærdige elever tilknyttet. Vores elever har et meget fagligt højt niveau, og bliver trænet meget intensivt op, i forhold til mange andre frisør saloner. Vi sender også løbende vores elever og frisør på kurser, i Danmark eller Italien, for hele tiden at holde vores høje faglige niveau, inden for farve og klipninger.

Det gøre vi tager fuld pris, selvom det er en elev der udfører behandlingen på dig, hvis de kan klare det på frisør plan. Hvis det er en elev der udføre din farve behandling, kommer vi gratis plex i farven, som rabat for at det er en elev der udfører behandlingen på dig. Hverken elev eller frisør, får lov til at udføre de farvebehandlinger vi tilbyder, destomindre de kan den specielle teknik vi bruger i Salon Rosted.